Telefon

Infolinia: (55) 611 30 30   (pn-pt 9:00-19:00), Sobota (9-13)

 

Koszyk jest pusty, dodaj produkty a pojawią się one w tym miejscu.
Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 0
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności ecard
Menu mobilne
Ulubione
0
Koszyk
0

CELIKO PROSZEK DO PIECZENIA 30 G 0.03 kg 5900038002203

EAN: 5900038002203
Nazwa wariantu
Celiko Proszek do pieczenia 30 g (1)
Zadaj pytanie Zadaj pytanie
Zamknij
Zadaj pytanie o przedmiot

Celiko Proszek do pieczenia 30 g 5900038002203

2,99
Cena za kg: 99,67
0.03 kg
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
Serduszko ulubione
DODANO DO ULUBIONYCH
PRZEJDZ DO KOSZYKA
Proszę wypełnic wszystkie wymagane pola

Składniki

regulator kwasowości: difosforany
substancja spulchniająca: węglany sodu
skrobia ziemniaczana
skrobia kukurydziana

Zalecenia dla alergików

Zboża zawierające gluten
Nie zawiera

Cechy

opakowanie na 1 kg maki

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Rodzaj przechowywania

Typ
Przechowywać w temperaturze otoczenia

Adres producenta

Celiko S.A., ul. św. Antoniego 71, 61-359 Poznań www.celiko.com.pl

Adres internetowy

www.celiko.com.pl

Kontakt

Celiko S.A.

Adres kontaktowy

ul. św. Antoniego 71, 61-359 Poznań www.celiko.com.pl serwis konsumenta: serwis@celiko.com.pl

Email kontaktowy

serwis@celiko.com.pl

Adres zwrotny

Celiko S.A., ul. św. Antoniego 71, 61-359 Poznań www.celiko.com.pl serwis konsumenta: serwis@celiko.com.pl

Waga

Waga brutto
32

Marka

Celiko

Format oznakowania alergenów

Tłusty druk

Informacje dot. stylu życia

Bezglutenowy

Wymiar liczbowy

Wymiar liczbowy
30

Pozostałe informacje

Znak przekreślonego kłosa - PL-064-021

Rozmiar opakowania

30

Rodzaj opakowania

Typ
Saszetka

Przepisy

Babka piaskowa: Składniki: - 150 g skrobi ziemniaczanej, - 100 g cukru, - 125 g margaryny, - 2 jaja, - 1 cukier wanilinowy Celiko, - 1 łyżeczka proszku do pieczenia Celiko. Sposób przyrządzenia: Margarynę rozpuścić i ostudzić do temperatury pokojowej. Jaja z cukrem i cukrem wanilinowym ubić w mikserze na puszystą masę; dodać rozpuszczoną margarynę ciągle miksując. Dodać stopniowo skrobię wymieszaną z proszkiem do pieczenia, miksować do uzyskania gładkiej masy. Piec około 1 godziny w temp. 170-180°C. Smacznego!

Nazwa produktu uregulowana prawnie

Proszek do pieczenia.

Marka standaryzowana

Marka
Celiko

Jednostka (tekst opisowy)

g

Jednostka (specyficzna)

Jednostka (specyficzna)
Gramów

Logotypy stron trzecich

Znak przekreślonego kłosa

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
GOTOWE
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem
Witamy w nowej witrynie sklepu Dla Państwa wygody zmieniliśmy wygląd
i poprawiliśmy funkcjonalność naszego sklepu.
  • ✓ Wygodniejsze zakupy
  • ✓ Zwiększona użyteczność
  • ✓ Wersja mobilna
  • ✓ Nowoczesny wygląd
  • ✓ Zachowana historia zakupów
Jeśli jesteś klientem poprzedniej wersji sklepu. Prosimy o skorzystanie z opcji nie pamiętam hasła,
aby przenieść swoje konto do nowego sklepu
NIE PAMIĘTAM HASŁA