Telefon

Infolinia: (55) 611 30 30   (pn-pt 9:00-19:00), Sobota (9-13)

 

Koszyk jest pusty, dodaj produkty a pojawią się one w tym miejscu.
Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 0
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności ecard
Menu mobilne
Ulubione
0
Koszyk
0

€.C.O.+ CIASTO KRUCHE 230G 0.23 kg 3450970027311

EAN: 3450970027311
Nazwa wariantu
€.C.O.+ CIASTO KRUCHE 230g (1)
Zadaj pytanie Zadaj pytanie
Zamknij
Zadaj pytanie o przedmiot

€.C.O.+ CIASTO KRUCHE 230g 3450970027311

2,59
Cena za kg: 11,26
0.23 kg
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
Serduszko ulubione
DODANO DO ULUBIONYCH
PRZEJDZ DO KOSZYKA
Proszę wypełnic wszystkie wymagane pola

Składniki

Mąka PSZENNA (pochodzenie Europa) 55%, woda, tłuszcz palmowy (owoce palmy pochodzenie: Afryka, Ameryka, Azja i/lub Europa*) 16%, alkohol, cukier, olej rzepakowy (rzepak pochodzenie: Azja, Europa i/lub Oceania*) 1,6*, sól, ocet spirytusowy, drożdże nieaktywne. *w zależności od partii produkcyjnej

Wartości odżywcze

Wartość odżywcza w 100 g
Energia1549 kJ/ 370 kcal
Tłuszcz18 g
Kwasy nasycone6.5
Węglowodany46 g
Cukry2,3 g
Błonnik1,3 g
Białko5,3 g
Sól1,1 g

Przechowywanie

Przechowywać w temperaturze od 0°C do +4°C

Ostrzeżenie dotyczące bezpieczeństwa

Rozgrzej piekarnik do 220°C. (termostat 7/8). Rozwiń ciasto z papierem do pieczenia i umieść na odpowiedniej blaszce do pieczenia. Nakłuj ciasto widelcem i udekoruj według własnego uznania. Włóż do piekarnika na środkową półkę i piec około 25-35 minut w zależności od receptury. Ciasto jest surowe, nie należy go spożywać przed obróbką termiczną.

Nazwa uregulowana prawnie

Ciasto kruche schłodzone, rolowane na papierze. Pakowano w atmosferze ochronnej.

Nazwa marki lub dystrybutora

Wyprodukowano dla: Scamark Polska Sp. z o.o.
ul. Jutrzenki 137, 02-231 Warszawa

Przygotowanie i stosowanie

Rozgrzej piekarnik do 220°C. (termostat 7/8). Rozwiń ciasto z papierem do pieczenia i umieść na odpowiedniej blaszce do pieczenia. Nakłuj ciasto widelcem i udekoruj według własnego uznania. Włóż do piekarnika na środkową półkę i piec około 25-35 minut w zależności od receptury. Ciasto jest surowe, nie należy go spożywać przed obróbką termiczną.

Informacje dla alergików

Produkt może zawierać: MLEKO.

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
GOTOWE
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem
Witamy w nowej witrynie sklepu Dla Państwa wygody zmieniliśmy wygląd
i poprawiliśmy funkcjonalność naszego sklepu.
  • ✓ Wygodniejsze zakupy
  • ✓ Zwiększona użyteczność
  • ✓ Wersja mobilna
  • ✓ Nowoczesny wygląd
  • ✓ Zachowana historia zakupów
Jeśli jesteś klientem poprzedniej wersji sklepu. Prosimy o skorzystanie z opcji nie pamiętam hasła,
aby przenieść swoje konto do nowego sklepu
NIE PAMIĘTAM HASŁA