Telefon

Infolinia: (55) 611 30 30   (pn-pt 9:00-19:00), Sobota (9-13)

 

Koszyk jest pusty, dodaj produkty a pojawią się one w tym miejscu.
Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 0
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności ecard
Menu mobilne
Ulubione
0
Koszyk
0

WM CIASTO KRUCHE SLONE 230G 0.23 kg 3564700044636

EAN: 3564700044636
Nazwa wariantu
WM CIASTO KRUCHE SLONE 230g (1)
Zadaj pytanie Zadaj pytanie
Zamknij
Zadaj pytanie o przedmiot

WM CIASTO KRUCHE SLONE 230g 3564700044636

3,99
Cena za kg: 17,35
0.23 kg
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
Serduszko ulubione
DODANO DO ULUBIONYCH
PRZEJDZ DO KOSZYKA
Proszę wypełnic wszystkie wymagane pola

Składniki

mąka PSZENNA; tłuszcze roślinne (tłuszcz palmowy, olej rzepakowy, barwnik: karotenoidy); woda; alkohol etylowy; cukier; sól; koncentrat soku z cytryny, środek do przetwarzania mąki: E920. Produkt może zawierać: MLEKO.

Wartości odżywcze

Wartość odżywcza w 100 g
Energia1635 kJ (391 kcal)
Tłuszcz21 g
Kwasy nasycone9,6 g
Węglowodany44 g
Cukry3,3 g
Błonnik1,6 g
Białko5,7 g
Sól0,83 g

Przechowywanie

przechowywać w temperaturze od 0°C do +6°C. Spożyć bezpośrednio po otwarciu opakowania.

Ostrzeżenie dotyczące bezpieczeństwa

Nie zaleca się stosowania kuchenki mikrofalowej. 1. Wyjąć ciasto z lodówki na 5 minut przed użyciem w celu łatwiejszego użycia. 2. Rozgrzać piekarnik 200°C (termostat 6) na 10 minut przed pieczeniem. 3. Umieścić ciasto razem z pergaminem w blaszce do pieczenia. 4. Ciasto nakłuć widelcem. 5. Udekorować według uznania i piec przez 30-40 minut w zależności od receptury. Ciasto jest surowe, spożywać po upieczeniu.

Nazwa uregulowana prawnie

Ciasto kruche z tłuszczami roślinnymi, zwinięte na papierze do pieczenia, gotowe do wypieku.

Nazwa marki lub dystrybutora

Dystrybutor: SCAWAR Sp. z o.o.,
ul. Jutrzenki 137, 02-231 Warszawa

Pozostałe informacje

43979

Przygotowanie i stosowanie

Nie zaleca się stosowania kuchenki mikrofalowej. 1. Wyjąć ciasto z lodówki na 5 minut przed użyciem w celu łatwiejszego użycia. 2. Rozgrzać piekarnik 200°C (termostat 6) na 10 minut przed pieczeniem. 3. Umieścić ciasto razem z pergaminem w blaszce do pieczenia. 4. Ciasto nakłuć widelcem. 5. Udekorować według uznania i piec przez 30-40 minut w zależności od receptury. Ciasto jest surowe, spożywać po upieczeniu.

Informacje dla alergików

Produkt może zawierać: MLEKO.

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
GOTOWE
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem
Witamy w nowej witrynie sklepu Dla Państwa wygody zmieniliśmy wygląd
i poprawiliśmy funkcjonalność naszego sklepu.
  • ✓ Wygodniejsze zakupy
  • ✓ Zwiększona użyteczność
  • ✓ Wersja mobilna
  • ✓ Nowoczesny wygląd
  • ✓ Zachowana historia zakupów
Jeśli jesteś klientem poprzedniej wersji sklepu. Prosimy o skorzystanie z opcji nie pamiętam hasła,
aby przenieść swoje konto do nowego sklepu
NIE PAMIĘTAM HASŁA