Telefon

Infolinia: (55) 611 30 30   (pn-pt 9:00-19:00), Sobota (9-13)

 

Koszyk jest pusty, dodaj produkty a pojawią się one w tym miejscu.
Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 0
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności ecard
Menu mobilne
Ulubione
0
Koszyk
0

CELIKO CUKIER WANILINOWY 32 G 0.032 kg 5900038002401

EAN: 5900038002401
Nazwa wariantu
Celiko Cukier wanilinowy 32 g (1)
Zadaj pytanie Zadaj pytanie
Zamknij
Zadaj pytanie o przedmiot

Celiko Cukier wanilinowy 32 g 5900038002401

0,99
Cena za kg: 30,94
0.032 kg
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
Serduszko ulubione
DODANO DO ULUBIONYCH
PRZEJDZ DO KOSZYKA
Proszę wypełnic wszystkie wymagane pola

Składniki

cukier
aromat: etylowanilina

Zalecenia dla alergików

Gluten
Nie zawiera
Orzechy laskowe
Może zawierać
Mleko
Może zawierać
Orzeszki ziemne
Może zawierać
Soja
Może zawierać

Cechy

opakowanie na 1 kg mąki

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Rodzaj przechowywania

Typ
Przechowywać w temperaturze otoczenia

Adres producenta

Celiko S.A. ul. św. Antoniego 71 61-359 Poznań PL

Adres internetowy

www.celiko.com.pl

Kontakt

Celiko S.A.

Adres kontaktowy

ul. św. Antoniego 71 61-359 Poznań PL

Email kontaktowy

serwis@celiko.com.pl

Adres zwrotny

Celiko S.A. ul. św. Antoniego 71 61-359 Poznań PL tel. (61) 871 27 00 fax (61) 879 35 95 www.celiko.com.pl serwis konsumenta: serwis@celiko.com.pl

Waga

Waga brutto
34

Marka

Celiko

O marce

Poelcane" Celiko Proszek do pieczenia Celiko Cukier cynamonowy Celiko Cukier wanilinowy

Format oznakowania alergenów

Tłusty druk

Numer fax

618793595

Wymiar liczbowy

Wymiar liczbowy
32

Rozmiar opakowania

32

Rodzaj opakowania

Typ
Torebka

Przepisy

Sposób przyrządzenia - ciasto drożdżowe Przygotować: 1 opakowanie koncentratu ciasta drożdżowego Celiko, 2 jaja, 20 g świeżych drożdży, 100 ml mleka, 30 g oleju lub roztopionego masła, 2 łyżki cukru wanilinowego Celiko. Wykonanie: Do ciepłego mleka dodać cukier i pokruszone drożdże, pozostawić w ciepłym miejscu na ok. 10 minut do wyrośnięcia. Zawartość torebki wsypać do naczynia, dodać wyrośnięte drożdże, jaja i olej lub roztopione masło. Wyrabiać ok. 10 minut ręcznie lub 5 minut miksować do uzyskania gęstej konsystencji. Położyć do foremki wysmarowanej olejem i pozostawić do wyrośnięcia na ok. 30 minut. Piec w piekarniku o temp. 220°C ok. 40 minut. Gotowe ciasto po ostygnięciu posypać cukrem pudrem lub polukrować.

Nazwa produktu uregulowana prawnie

Cukier wanilinowy

Marka standaryzowana

Marka
Celiko

Telefon kontaktowy

618712700

Jednostka (tekst opisowy)

g

Jednostka (specyficzna)

Jednostka (specyficzna)
Gramów

Język produktu

Język danych
polski
Główny język opisu
polski

Logotypy stron trzecich

Bezglutenowy

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
GOTOWE
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem
Witamy w nowej witrynie sklepu Dla Państwa wygody zmieniliśmy wygląd
i poprawiliśmy funkcjonalność naszego sklepu.
  • ✓ Wygodniejsze zakupy
  • ✓ Zwiększona użyteczność
  • ✓ Wersja mobilna
  • ✓ Nowoczesny wygląd
  • ✓ Zachowana historia zakupów
Jeśli jesteś klientem poprzedniej wersji sklepu. Prosimy o skorzystanie z opcji nie pamiętam hasła,
aby przenieść swoje konto do nowego sklepu
NIE PAMIĘTAM HASŁA