Telefon

Infolinia: (55) 611 30 30   (pn-pt 9:00-19:00), Sobota (9-13)

 

Koszyk jest pusty, dodaj produkty a pojawią się one w tym miejscu.
Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 0
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności ecard
Menu mobilne
Ulubione
0
Koszyk
0

LUBELLA MĄKA UNIWERSALNA PUSZYSTA TYP 520 1 KG 1 kg 5900049814949

EAN: 5900049814949
Nazwa wariantu
Lubella Mąka uniwersalna puszysta typ 520 1 kg (1)
Lubella Mąka uniwersalna puszysta typ 520 1 kg (2)
Lubella Mąka uniwersalna puszysta typ 520 1 kg (1)
Lubella Mąka uniwersalna puszysta typ 520 1 kg (2)
Zadaj pytanie Zadaj pytanie
Zamknij
Zadaj pytanie o przedmiot

Lubella Mąka uniwersalna puszysta typ 520 1 kg 5900049814949

4,82
Cena za kg: 4,82
1 kg
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
Serduszko ulubione
DODANO DO ULUBIONYCH
PRZEJDZ DO KOSZYKA
Proszę wypełnic wszystkie wymagane pola

Produkty podobne

Divella Mąka pszenna typ 00 1 kg
DIVELLA MĄKA PSZENNA TYP 00 1 KG 1 kg
8,91 zł Cena za kg: 8,91
Lubella Pełne Ziarno Mąka pełnoziarnista pszenna typ 2000 1 kg
LUBELLA PEŁNE ZIARNO MĄKA PEŁNOZIARNISTA PSZENNA TYP 2000 1 KG 1 kg
6,29 zł Cena za kg: 6,29
Szczepanki Mąka pszenna tortowa typ 450 1 kg
SZCZEPANKI MĄKA PSZENNA TORTOWA TYP 450 1 KG 1 kg
3,97 zł Cena za kg: 3,97
MĄKA ORKISZ TYP 700 1KG
MĄKA ORKISZ TYP 700 1KG 1 kg
11,54 zł Cena za kg: 11,54
Lubella Mąka wrocławska puszysta typ 500 1 kg
LUBELLA MĄKA WROCŁAWSKA PUSZYSTA TYP 500 1 KG 1 kg
4,19 zł Cena za kg: 4,19
MĄKA ŻYTNIO-RAZOWA 1KG.
MĄKA ŻYTNIO-RAZOWA 1KG. 1 kg
5,19 zł Cena za kg: 5,19
Melvit Ziemniaczana skrobia 500 g
MELVIT ZIEMNIACZANA SKROBIA 500 G 0.5 kg
4,98 zł Cena za kg: 9,96
MĄKA ŻYTNIA 1KG.
MĄKA ŻYTNIA 1KG. 1 kg
5,24 zł Cena za kg: 5,24
Basia Mąka wrocławska typ 500 1 kg
BASIA MĄKA WROCŁAWSKA TYP 500 1 KG 1 kg
4,71 zł Cena za kg: 4,71
To ta! Mąka żytnia typ 720 1 kg
TO TA! MĄKA ŻYTNIA TYP 720 1 KG 1 kg
4,19 zł Cena za kg: 4,19

Wartości odżywcze

Wartość odżywcza w 100 g produktu
Wartość energetyczna
1434 kJ / 338 kcal
Tłuszcz
1,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
0,4 g
Węglowodany
68 g
w tym cukry
2,3 g
Błonnik
2,8 g
Białko
12 g
Sól
0,03 g

Obliczona wartość odżywcza

na 100g
Wartość energetyczna (kJ)
1434.00000
Wartość energetyczna (kcal)
338.00000
Tłuszcz (g)
1.40000
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)
0.40000
Węglowodany (g)
68.00000
w tym cukry (g)
2.30000
Błonnik (g)
2.80000
Białko (g)
12.00000
Sól (g)
0.03000

Cechy

drobno mielona
szerokie zastosowanie: biszkopty, ciasta drożdżowe, pierogi, bułeczki, naleśniki, sosy

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Rodzaj przechowywania

Typ
Przechowywać w temperaturze otoczenia

Adres producenta

LUBELLA FOOD Sp. z o.o. Sp.k. ul. Wrotkowska 1 20-469 Lublin

Kontakt

LUBELLA FOOD Sp. z o.o. Sp.k.

Adres kontaktowy

ul. Wrotkowska 1 20-469 Lublin

Adres zwrotny

LUBELLA FOOD Sp. z o.o. Sp.k. ul. Wrotkowska 1 20-469 Lublin

Waga

Waga brutto
1002

Marka

Lubella

O marce

Lubella Tradycja od 1881 Gwarancja jakości Lubella

Średnia miara

Średnia miara (e)

Opakowanie logistyczne

GTIN
05900049814963

Wymiar liczbowy

Wymiar liczbowy
1

Rozmiar opakowania

1

Rodzaj opakowania

Typ
Torebka

Rodzaj materiału opakowania

Oznaczenie materiału
22 - Papier

Przepisy

Pierogi ruskie z ziołami prowansalskimi Składniki: - 4 szklanki mąki uniwersalnej Lubella - ½ szklanki gorącej wody - 1 żółtko - 1 łyżka roztopionego i ostudzonego masła - 1 łyżka masła - 750 g ziemniaków - 350 g białego sera - 2 posiekane cebule - szczypta ziół prowansalskich - sól i pieprz do smaku Przygotowanie 1. Z mąki, żółtka, wody, masła oraz soli zagnieć ciasto. 2. Ziemniaki ugotuj, ostudź i zmiel wraz z białym serem. Dodaj podsmażoną na maśle cebulkę, sól, pieprz oraz zioła prowansalskie. 3. Cienko rozwałkuj ciasto i wytnij z niego kółka. Nałóż na nie farsz i sklej pierogi. Wrzuć je na gotującą się wodę. Gotuj, aż wypłyną. Podawaj ze smażoną cebulką. Smacznego! Ciasto jogurtowe z owocami Składniki: - 2 szklanki maki uniwersalne Lubella - 2 jajka - 1 szklanka jogurtu naturalnego - 1 szklanka drobnego cukru - 1 łyżeczka cukru waniliowego - 2 łyżeczki proszku do pieczenia - 2 łyżki oleju - sok z 1/2 cytryny - 400 g truskawek (lub innych owoców) - cukier puder Przygotowanie 1. Ubij jajka z cukrem i cukrem wanilinowym. Do powstałej masy dodaj jogurt, sok z cytryny, mąkę z proszkiem do pieczenia oraz olej. Wymieszaj mikserem na jednolitą masę. 2. Wylej ciasto do tortownicy, a następnie na wierzchu ułóż owoce. Wstaw do piekarnika nagrzanego do 180°C piecz przez 50 minut. 3. Wyrośnięte i zarumienione ciasto ostudź i posyp cukrem pudrem. Smacznego!

Informacje o recyklingu

Opakowanie
Nadające się do recyklingu

Nazwa produktu uregulowana prawnie

Mąka pszenna typ 520 uniwersalna.

Marka standaryzowana

Marka
Lubella

Jednostka (tekst opisowy)

kg

Jednostka (specyficzna)

Jednostka (specyficzna)
Kilogramów

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
GOTOWE
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem
Witamy w nowej witrynie sklepu Dla Państwa wygody zmieniliśmy wygląd
i poprawiliśmy funkcjonalność naszego sklepu.
  • ✓ Wygodniejsze zakupy
  • ✓ Zwiększona użyteczność
  • ✓ Wersja mobilna
  • ✓ Nowoczesny wygląd
  • ✓ Zachowana historia zakupów
Jeśli jesteś klientem poprzedniej wersji sklepu. Prosimy o skorzystanie z opcji nie pamiętam hasła,
aby przenieść swoje konto do nowego sklepu
NIE PAMIĘTAM HASŁA